Wilt u verwend worden?
Je hebt genoeg keuze uit een verscheidenheid aan massages die wij aanbieden.

Traditionele Thaïse massage

De traditionele Thaise massage is een vorm van massage die is duizenden jaren oud. Deze traditionele vorm van massage is goed voor de energiebanen van het lichaam. Er worden drukpunten gestimuleerd waardoor blokkades in het lichaam kunnen worden verminderd of geëlimineerd.

Zelfs als u geen last heeft van deze klachten, is de traditionele Thaise massage een  complete ontspanning. Het reinigt je lichaam en dan zul je energieker en totaal ontspannen voelen.

Relaxerende oliemassage

De relaxerende oliemassage maakt je totaal ontspannen. De hete olie zal de spierspanning verminderen, flexibiliteit vergroten en de inwendige organen gestimuleren. De oliemassage brengt ook de energie weer in balans.
De dame werkt de massage af met een body-to-body. Op een sensuele manier glijdt en draait de dame op uw rug en bezorgt u een heerlijke ontspannende extase.

Tantra massage

Deze massage is een volledige lichaamsmassage met sensuele aanraking en intense erotische verleiding. Deze massage stimuleert en verhoogt de sensualiteit. Tijdens de Tantra-massage komt heel je lichaam aan bod via aanraking, streling, prikkelingen en massage.

4-handen massage

2 dames verwennen u tegelijkertijd, elk op hun eigen manier.