Wilt u verwend worden?
Je hebt genoeg keuze uit een verscheidenheid aan massages die wij aanbieden.

Traditionel Thai massage

De traditionele Thaise massage is een vorm van massage die is duizenden jaren oud. Deze traditionele vorm van massage is goed voor de energiebanen van het lichaam. Er zijn drukpunten gestimuleerd waardoor blokkades in het lichaam kan worden verminderd of geëlimineerd.
Zelfs als u geen last heeft van deze klachten, de traditionele Thaise massage is een ontspanning. Het reinigt je lichaam en dan zul je energiek en totaal ontspannen voelen

Tantra massage

Deze massage is een volledige lichaamsmassage met sensuele aanraking en intense erotische verleiding. Deze massage stimuleert en verhoogt de sensualiteit, wat kan leiden tot minder remmingen.

Relaxerende oliemassage

De relaxerende oliemassage maakt je totaal ontspannen. De hete olie zal de spierspanning verminderen, flexibiliteit vergroten en de inwendige organen gestimuleren. De olie massage brengt ook de energie weer in balans.
De dame werkt de massage af met een body-to-body. Op een sensuele manier slips en winden het op uw rug en plaatst u in een heerlijke ontspannende extase.

4-hands massage

Vier hand massage is een vorm van massage therapie die twee therapeuten tegelijk werken gaat, het creëren van een choreografie massage. Er zijn een aantal verschillende stijlen van vier hand massage om uit te kiezen, met de meeste spa's uitleggen van de mogelijkheden om hun klanten, zodat ze de stijl die het beste werkt voor hen kan selecteren. Als algemene regel, vier handmassage is duurder dan andere vormen van massage, aangezien twee therapeuten moeten worden gecompenseerd voor hun tijd en vaardigheden. Niet alle spa's bieden deze service, maar als het iets is dat je wilt, kan het nodig zijn om rond te vragen naar een spa, die het presteert vinden.

Tijdens een ‘Wellness tantra massage voor mannen’ komt heel je lichaam aan bod via aanraking, streling, prikkeling, massage

Tantra massage

Tijdens de Tantra-massage komt heel je lichaam aan bod via aanraking, streling, prikkeling, massage